Cikgu

sumpah aku fedup dengan kau lol -
HEY cikguuuu mulut kau memang tak boleh jaga ke , nak mengumpat je kan pasal students!
Please la tak payah nak menyusahkan hidup orang boleh tak.
MIND YOUR OWN FUCKING BUSNESS , kang orang mengumpat pasal hidup kau nak !
Masuk kelas mengajar homework DAH .
Tak perlu nak masuk bilik guru and chochet *budak ni kan ... blablabla*
Pastu semua cikgu label dia sebgaia *blablabla*

Kau sedar tak kau buat budak tu misreable you know!~
Oleh kerana kau da label dia , kau akan beri dia banyak perhatian kan
MACAM FUCK la sial.


People change * Dont jugde a book by its cover * Belajar pepatah tapi tak pernah guna .
STUPID kan ~ never give people a chance .

Kepada cikgu yang guna students untuk personal or wtv used kan .
OUH sudahlah , enough is enough ok ?~
Kau ingat kita bodoh ke....
Aku respect cikgu yang buat kerja pakai tangan bukan pakai mulot.Get It.

Dari kau bebel la mengumpat pakai mulot cuba guna untuk keluarkan benda baik la .
Ekh budakk ni *gerentii berjaya la ! atau pun pandaii kan budak ni*
PERCAKAPAN itu kan DOA - ucapkanlah benda yang baik
PELAJAR pun nak berkat cikgu kan ~ ZzZ

Im not asking for a war between teacher and student -
Im just stating a fact here that i dont like is teacher to talk about student .
Nak talk k fine - Yang gedik nak sampai ke parents EEw la fuck.jpg
Grow up boleh tak ? Settel like a matured person please.