selamat tinggal sayang



hai sayang :* atau bekas sayang . saya tak tahu apa awak nak lagi dari saya . i buat u happy i jaga perasaan you . i buat you ketawa , takpalah u balas i dengan sakitkan hati i . i sabar dan beralah je . memang you fikir you je jaga perasaan i sedangkan i yang banyak bersabar dengan you . you kalau nak break dengan i cakap je , i boleh sabar .

i tak nak panjang lebar sebab tiada guna pun .

dia ckp dia tk dpt nak ikut taste i , dia ckp i tlalu famous .
`.` <--- respond i
i byk kali ckp kat dia , i love dia sbb diri dia , i tk nak dia jadi org lain ,personaliti dia lawa
i tk kisah la about my taste sgt
i love her itu penting


dia pnh da mgaku dia sgaja nak buat i benci dia
ethlaaa

kan i da cakap , dia byk kali cuba buat i benci dia
kdg3 dia merapu pagi3 buta , text tu gila guris i bila i baca .
pastu next morning dia ckp sorry
u bygkan tak ? kalau text tu da gila guris
n all dia bole ckp just sorry
text tu dia ckp - knape kita cpl la , kita bkwan je la , awka syg saya ke
hm.