Just dance

Hollo semua :]

Tak tahu nak update blog pasal apa . Tapi sebab lama sangat tak bertaip hehe . Jadi baik saya mulakan dengan raya . Boleh tahan la cousin semua datang rumah i , ada bikin panas ada bikin kelakar but i just not that kid anymore lol .Da grow kan ye la macam lain je semua zzz , Duit raya ? walaupun da besar gemuk macam ni ,tetap dapat HAHA pelik sial ==' Baju raya semua ? lawa dan smart cuma masa dan tempat untuk pakai baju tu lain dari original plan , If u know what i meant about standard . Entahlah raya tahun ni macam nothing special because tak meriah macam tahun lepas , beraya macam 2 family je bergerak kalau tak macam rombongan kahwin . HAHA . Tetapi i miss my **** parents . Tak usah fikir apa yg di **** lol . Raya tu takda la nak gembira sangat yang penting dapat cuti sekolah lol (!)


Malas nak naik sekolah , da la exam , jumpa cikgu yang menyakitkan hati . homework yang berlambak macam sakai , pergh i hate going through it everyday . FuckMy Life seriously beb . Include tuition and asshole friends , bitches enemies . Dont start me cursing lol cause i'm afraid of my vulgar word . Seriously haters will always judge you around the edges . Well life as a teenager is a stressful life , no wonder people keep suicide everyday . HAHA when is my turn  :p OK enough of me talking bullshit . I WANNA make a shout out to all form 5 who will be having SPM

GOODLUCK TC ALL THE BEST AND MAY U PAST ALL THE SUBJECT WITH FLYING COLOURS