Ouch

Baiklah hari ni hari raya kedua , penat raya macam da naik muak , masuk rumah orang salam , duduk makan kuih tengok ibubap sembang lama , pastu balik salam amik duit raya , begitu la untuk setiap rumah == Ah , hari ni tak nak cerita pasal raya ini cerita malu sikit XD lol

malam tu agak lewat, tiba-tiba je , orang ajak tengok wayang cerita HANTU BONCENG . Cerita dia best siak ada zizan pastu juliana evvans lawa :3 haha serius best , pasal rempit sebenarnya takda la hantu sangat tapi shock , haha BODOH berdekak je dalam pawagam . Part yang malunya == lepas tengok wayang gerak la keluar ramai-ramai pergi tempat kereta , masa otw tu Gua terjatuh tangga XDD bahaha da la ramai gila siak . apa lagi bagun cepat-cepat betulkan jaket teruskan jalan -_- kat belakang dengar gelak gelak , sial betul bukan nak tolong tapi gelakkan , k fine . And then omg , macam da patah siak tulang pinggang semua sakit nak mampus macam da tak bole flexiblel lagi , part malu dan benggang tu IDC , kesan jatuh tu sakit macam patah je tulang kan == hadoi . Sakit gila . Jatuh tu bukan sengaja , kat tempat tu macam ada air and powder gitu , saya pakai selipar crocs , tahu la kan . Licin gila , cousin kita pakai high heels pun licin , dia stabilkan , perhh , gua cuba sedaya upaya stabil sekali terpijak anak tangga kedua , macam naik longsor beb sampai ke tanggan terhabis == terduduk kau kat jalan , HAHA . walaupun cerita ni malu gila , saja nak berkingsi . tapi kan ! Raya tahun ni macam banyak gila cerita hantu . Petang tadi tengok eerita MOMOK THE MOVIE bahahah , kat TV masa tu tgh beraya rumah cousin boleh thn la cerita tu Bodoh GILA XD tapi tk dpt tgk sampai habis la sebab kene gerak ke rumah lain pulak :3 bontot bisul dan bengkak ada la jugak == sakit sial .