Monster-ous


So hey , nampak gamba kat atas tuu ? . *not mined* Okeyh . I grab it from someone :`3
First sekali .. Tengok notification tu -.- *PERH* people would die for that , haha . Yang paling sakit hati ialah friend request tu . Tak ke kesian orang penah2 Add nak berkenalan , tapi korang just tak approve , Cuba kalau korang yang kene , MERESAP kan , tunggu dia nak approve . bagai cabut jiwa dari jasad .

For me -  kalau aku tunggu lambat sgt dia nak approve , aku akan cancel friend requst and then block dia -,- sbb kita da mcm malu gila add dia , Pastu dia tinggalkan kita hanggin je , WTfish kan . haha . Takyah fikir tindakan ni kejam / over , ini pun untuk protect maruah haha , kalau tak nak block takpa , just buat bodoh je la . Kalau ada yang lagi berani , ?INBOX org tu , tanya asal tak approve-approve . Kalau balas takpa la jugak . ni haram *macam cakap dengan dinding* PERHH , mintak pelempang je , haha .

Okeyh , I ni cakap orang je . I pun buat . But SERIOUSLY . i approve all who add me , jika saya tak approve maybe on personal reason or something i dont like *suspicious . Tapi dont worry im frendly not stuck up person , Saya tak hot . saya normal , HAHA *gediknya aku xD .Alaa senang kata cuba la approve semua orang .

*dan utk poke tu -,- no comment , patah jari kot tekan poke balik , HAHA . seriously :]
KDAHBYE *asamikum*