Chemistry Experiment .

sharmine , nadhirah , aina , ilham
*gamba milik AinaBahari .

Yeah , bila entah kejadian ni -.- *hehe . So chemisty buat experiment nak test *apa tah bende alah tu -,-* HAHA , yang pasti korang tahu kan electrolysis , yang H2O , tak tahu *buat-buat tahu :D* So at that time my mood was like shit , Above picture is not my group just masa tu i jalan-jalan and main masuk xD This girls rajin bawak HP haha , I love chemistry hehe . Tengok chemical tu , warna biru <3 LAWA siak . haha , my Fav colour btw . Ouh kalau anda tertanya , kenapa pakaian saya SMART xD haha . Sebab saya pengawas , lol tapi lebih kepada pengganas dan pemalas , haha . So nothing else to say , experiment ini cool (Y) yeah .