6 July 1995

Assalamualaikum pembaca ,
YEAH nampak tari kat tittle tu ! *hari bersejarah ,
WINKWINKWINKWINKWINKWINK *back and forth *non-stop .

ORAIT , mari mula :]
orang pertama wish Noor Hazwani bte Salleh -,- pukul 5pm (5july2011) HAHA
gilakan , awal sangat , saya cakap kat dia . Wish awak kene reject xD

Okayh , before 12o'clock orang da mula wish , yang wish tu semua orang yang handsome dan lawa , oranf facebook famous la senang kata , hehe . PERH aku macam tak percaya je dorang wish aku , ingat aku ni tak wujud dalam ranking dorang xD So yeah thanks wish walaupun awal , about 9oclock . And then Aqlaimiah , dia da excited haha , dia asik post kat my wall , lagi 30 minutes la , lagi 10 minutes , haha , yeye kan nak wish :] Tapi i told her la , yang i tak bole stay , sbb penat plus ngatuk , petang tadi ada jamuan . So i masuk tidur 11.30 pm .

Anyway , i found my angel :]

........................................................................................................6july2011 .
bangun pagi - huahua . asal mata aku ni -,- sepet nak mampus . Tak sabar nak pergi sekolah dengan harapan suprise party like woahwoah . Datang je , dari kereta sampai kelas . turun tangga PERH mcm dinding -,- tiada orang pun wish T.T masuk kelas , macam hantu lalu , semua tengah buat hw . LALALA.
Pastu sebagai pgawas kene halau pelajar , haha . Aku turun laju sebab ada tugas lain , pastu tiba2 ada akak ni comel gila :3 dia wish me , dia form5 btw . AWW tak sangka seyh dia tahu :] *thanks . Okeyh so macam biasa la , perhimpunan - belajar *PERH otak rosak siak belajar addmath 1jam45minit . And then nak rehat , tenggah tunggu ni ssb ada orang bake cake untuk ME :] haha . tak sabar , so cake tu sedap gila weyh !menjilat jari , its a chocolate cupcake , warna fav i ada , blue :] hehe , thanks sharmine .
Ermm cikgu pertama yang wish adalah , cikgu hayati *physics .Waktu mathmode cikgu intan suruh kelas semua nyanyi , but at the time my mood was like zZz . HAHA . ok , da bosan kan .  lepas ni gambo je .

FACEBOOK

haha , sebenarnye lebih la jugak . Sebab ada yang gedik XD tag and wish dekat post orang , haha .
OKAYH , THANK'S YOU ALL SO MUCH :8 terharu ni xD

VIA TWITTER / SMS 
thanks :] tak ramai wish mlalui tu sbb i control HAHA , thanks :] 

KEK




+ sharmine cup cake's sorry takde picture xD

*malas sebenanrnye nak update -,- 
tapi total birth = fail T.T
not as i think it will go , haha . NVM .
i bersyukur for everything and everyone :]
kdahbye . WARNING POST DELETET at 8july.