Magic's

 BABAI JUN ASSALAMUALAIKUM JULY 

Jun ,


Bulan yang biasa , tiada la menarik mana pun . Banyak bende berlaku , antaranya ialah hari terbuka , pelajar tukar tempat , bercuti luar negara , naik turun pergi rumah cousin tercinta , bershopping barang elektronit (ipod <3) , lepastu banyak sambutan hari jadi , hehe . Makan makanan yang sedap-sedap termasuk kek . Banyak dapat kawan baru melalui FaceBook . Serius banyak kawan baru <3 haha . Over kan saya . Kat sekolah banyak la jugak jadi , tak tahu nak cakap apa hehe . Just enjoy and have fun . For my love life ? Entah ;p walaupun i dont have sesiapa yang special tapi i sentiasa rasa mcm tengah fall in love , lol! . Love tidak semestinya untuk *someone special* boleh love kawan , family dan Tuhan :] ILY . 


✦ ✧ ✩ ✫ ✬ ✭ ✯ ✰ ✯ ✰ ✯

Julai ,


Feewit ! bulan yang sentiasa dinantikan <3 ! haha . pfft! Kenapa ekh . sebab hari lakhir saya pada bulan ini iaitu 6 July :] Saya tidak harap hadiah cuma saya nak tahu siapa la kawan yang sayang saya <33 ! bhahaha xD Maksud saya kawan yang peka dengan hari lahir saya . Kemudian pada bulan ini saya nak naikkan markah Exam saya , saya dah bertekad nak bekerja keras belajar yeah . Saya tak nak gagal dalam hidup dan saya akan guna segala peluang kecemasan untuk baik pulih diri saya . Yeah , Im turning 16teen , nanti boleh amik lesen memandu , haha *fikir jauh weyh* :]