Special Post .


Hai pembaca sekalian , ini kawan saya . Nama perempuan ini Sharmine Nazira  
Dia sama kelas dengan saya . Kawan baik dia ialah Amanina Wani.
Gambar tak dibekalkan kerana topic hari ini pasal perempuan di atas.
Baiklah , macam mana pertama saya kali tegur dia . Dia datang ke kelas saya
masa subjek bahasa inggeris saya rasa . Kelas kami time itu sangkar , haha .
Saya tidak perasan puteri ini kerena mereka datang dalam group .
Masa itu saya tengah berduka cita kerana kehilangan seseorang .

Pastu pada suatu hari ,
saya da fedup duduk kat tempat itu , saya pindah belakang dalam kelas .
Duduk meja paling belakang , tujuan nak berseorang .
Tiba-tiba ada peljar baru bergerak ke belakang jugak =.= haiyo.
Takpa la , buat bodoh je , yang penting aku layan perasaan aku , hehe .

blablabla . skip .
Saya mula kenal dengan wani keran asik tegur dia .
Pinjam itu ini , si sharmine ni mcm nak ckp *hye*  tp malu.
Nampak gaya dia suka senyum dan friendly tapi aku tak layan dia XD
aku sibuk dengan amanina . haha . sory sharmine .

Setelah beberapa bulan .
Saya telah mengenali Sharmine .
Dia lawa, kelakar , fashen designer dan kwan yg bagus .
Malangnya hubugan kawan kami selalu di gegarkan oleh monster =='
Takpa la saya sabar je , buat2 macam di pantai . sohai2

Hadoi . nak tulis ni mcm buat karangan SPM pulak ;p
*ilovebeing frend with u and nina*
:)