Dance


HAHA , kenapa aku post gambar ni ?
Well , cerita dia mcm gini . Awl-awal sekali , aku mmg nak masuk *TARIAN*
JGN ketawa =,=  aku mmg suka joget , *HOHO* mmg bentuk badan aku tak lawa .
So what , kalau orang da suka tu  , u cannot stop it kan :3

*tapi aku tiada keberanian nak sign up tarian .
But tanx utk beberapa kwn la , dalam tarian yg betul2 menari dan sgt terpesona ,
sentiasa bagi backup dan support suruh aku masuk tarian , but i think first .


-eee- Sorry , malas nak update story lain . Bye .