GO DIE .

SUDAH La KAU .
bila aku cakap  FINED is FINED .
FULLSTOP ?!

fish ,
i was wrong about you .
WHAT was i thinking in the first place .
PENAT JE KAN , aku berkawan dengan kau .
YEYe la aku belikan kau mcam2 ,
Bagi kau pinjam DSLr aku .
Terpaksa ikut kau JALAN kat JUSCOTEBRAU yg jauh tu .
Konon2 pergi LIBRY , last aku srg2 je ~

HEY kau , G fuckoff la .
Aku da anggap kau sbgai family aku , kwn aku .
Tapi layanan kau macam SHITTT ! no hormat langsungkan .
Kau ckp  , kau tak tunjuk sifat kau sbb kau tkut org x trima kau .
PLEASE LA . Kau da cita masala kau kat aku , kau still nak sombong babi dgn aku .

HEY fuuckla .


untuk THAT girl .
Kau da unfrend aku ,
Kau ckp aku yg unfrend kau OTAKLU LA !
jgn nakk mengedik la sial .
Perlu ke kau copy pangai org lain .
Aku da bg kau mcm2 , Kau jgn harap la nak bg pape .
Menyesal beb ! =,='